Shoppat nya kläder

Helgen var fylld av klädshopping och lattes på Stureplan. Jag tror aldrig jag köpt så mycket kläder på en gång tidigare. Jag köpte nog till exempel hälften av alla plagg och smycken som fanns på Urban Outfitters 😉

Skor var det däremot lite ont om. Min kompis Millan hittade hur många skor som helst som hon gillade, men jag lyckades inte riktigt. Men det blev hur som helst 8 linnen, 5 oversized t-shirts, 6 tjocka tröjor, 4 par byxor av olika slag och lite heta underkläder från Agent Provocateur. Kreditkortet gick varmt och notan slutade på över 25 000 spänn.

Skorna får jag ge mig ut på jakt efter igen nästa helg. Har hört att det är någon form av Vintageloppis i Skrapan, kanske ska ta och våga mig över dit och se om jag kan fynda något stiligt, har hört att Hanna Fridén ska sälja både kläder och skor och då kan det ju faktiskt finnas riktigt fina plagg att fynda!

Puss och kram för nu, shoppa lugnt!